Myynti: 0207 790 072 | myynti@soluto.fi ● Tuki: 0207 790 071 | tuki@soluto.fi

Yritys

Tietoa yrityksestä

logo

IT-palveluita asiakkaidemme parhaaksi

Soluto Oy on vuonna 2007 perustettu IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys. Soluton toiminta-ajatuksena on alusta saakka ollut löytää IT-ratkaisuja ja –palveluita, jotka auttavat asiakasyrityksiämme parantamaan liiketoimintaansa ja kannattavuuttaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä IT-ratkaisuja, jotka ovat nykyaikaisia, kustannustehokkaita ja mahdollisimman vähän asiakkaitamme kuormittavia.

Meidän tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja me tarjoamme siihen mahdollisuuden kattavien IT-ratkaisujemme avulla. Meille tärkeä arvo on myös palvella asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti ja ammattitaitoisesti, asiakasta kuunnellen.


Kasvuyritys

Soluto on ollut perustamisestaan lähtien kasvuyritys. Olemme kasvattaneet sekä liikevaihtoamme että henkilöstömääräämme. Vuonna 2017 Soluton liikevaihto oli 4,5 miljoonaa ja kasvua edellisvuoteen oli n.35 %. Henkilöstömäärämme on myös kasvanut joka vuosi ja kasvaa edelleen. Tällä hetkellä meitä on yli 20.

Soluton tärkeänä tavoitteena on, että Soluto on hyvä paikka työskennellä jokaiselle solutolaiselle. Haluamme myös tarjota ammattitaitoiselle henkilöstöllemme jatkuvia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan vielä uusille tasoille.


Liikevaihdon kehitysKehitys on jatkuvaa

Kasvuyrityksenä emme ole halunneet tavoitella vain liikevaihdon tai tuloksen kasvattamista vaan tavoittelemme koko toimintamme jatkuvaa kehittämistä. Se tarkoittaa meille sitä, että kehitämme nykyisiä toimintamallejamme ja haemme uusia ratkaisuja asiakkaidemme ongelmiin.

Vuosien varrella palveluvalikoimaamme on tullut mm. oma verkkokauppamme www.yritystenverkkokauppa.fi ja mahdollisuus vuokrata IT-laitteita lyhytaikaisempaan käyttöön. Emme halua kuitenkaan kehittyä liian kauaksi siitä tärkeimmästä ytimestä, eli asiakkaidemme palvelemisesta heidän liiketoimintaansa tukevasti. Tavoitteemme on, että palveluvalikoimamme kasvu tukee tätä ydintoiminta-ajatustamme.


Yhteistyössä on voimaa

Uskomme myös siihen, että yhteistyössä on voimaa. Soluto on osa valtakunnallista G30 Finland-yritysketjua ja on siinä osaomistajana. Soluto palvelee valtakunnallisesti. Soluto palvelee verkostojensa avulla myös Ruotsissa ja Virossa. Kansainvälistyminen onkin meille yksi mielenkiintoinen haaste lisää.


Lähellä asiakasta

Soluton toimisto sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Haluamme olla asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme saavutettavissa helposti niin puhelimitse, sähköisesti kuin sijaintimmekin puolesta.


Yritystiedot

Yritys Soluto Oy
Y-tunnus 2084582-8
Osoite Vanha talvitie 2-6 A 7, 00580 HELSINKI
Puhelin Keskus: 020 7790070
Tuki: 020 7790071
Myynti: 020 7790072
Internet www.soluto.fi
www.yritystenverkkokauppa.fi
www.it-vuokraus.fi
E-mail etunimi.sukunimi@soluto.fi
tuki@soluto.fi
myynti@soluto.fi
Toiminta-alue Valtakunnallisesti. Tarjoamme fyysisen palvelun yli 20 paikkakunnalle Suomessa.
Luottoluokitus AAA -luottoluokitus 2009 – 2018

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Palvelun tarjoaa Soluto Oy, suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakasyritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja -ratkaisuja. Soluto Oy:n IT-palvelut ovat saatavilla yrityksille suomenlaajuisesti.