Myynti: 0207 790 072 | myynti@soluto.fi ● Tuki: 0207 790 071 | tuki@soluto.fi

Tuotteet ja palvelut

"Ammattitaitoiset, palvelualttiit, rauhalliset, aikaansa antavat ja valmiit kuin partiopojat. Mitä ikinä keksit kysyä IT tuki-pulmaasi, saat vastauksen Solutosta. Luotettava yhteistyökumppani."

Auli Lehtonen Suomen Lakimiesliitto

it-tuki

IT-tuki ja ylläpito

Toivoisitko, että yrityksesi käytössä olisi IT tuki, joka yhden kuukausimaksun maksettuasi hoitaisi niin yrityksesi tietoturvan, ohjelmistopäivitykset kuin vikatilanteiden ennakoinnin? Tai haluatko saada nopeasti asiantuntevaa apua ongelmien ilmetessä? Olivat tarpeenne mitkä tahansa, meillä on oikeat ratkaisut!


pilvipalvelut

Pilvipalvelut

Soluton pilvipalvelut mahdollistavat yrityksenne työntekijöille tehokkaan työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta. Toimitamme yrityksellenne pilvipalveluratkaisut valmiiksi asennettuina. Toiveestanne myös koulutamme työntekijänne pilvipalveluiden käyttöön.


"Ammattitaitoiset, palvelualttiit, rauhalliset, aikaansa antavat ja valmiit kuin partiopojat. Mitä ikinä keksit kysyä IT tuki-pulmaasi, saat vastauksen Solutosta. Luotettava yhteistyökumppani."

Auli Lehtonen Suomen Lakimiesliitto

konesaliratkaisut

Konesaliratkaisut

Pienennä yrityksesi liiketoimintariskejä Soluton konesalipalveluiden avulla. Valitsemalla konesaliratkaisumme saavutatte selviä säästöjä maksamalla vain tarvitsemistanne palvelinresursseista.


tietoturvapalvelut

Tietoturvapalvelut

Soluton tietoturvapalveluiden avulla varmistutte siitä, että yrityksenne tärkeät tiedot ovat turvassa. Muokkaamme tietoturvaratkaisumme vastaamaan oman toimialanne ja myös GDPR:n (EU:n tietosuoja-asetus) vaatimuksia.


" Ilman Solutoa emme voisi palvella omia asiakkaitamme haluamallamme tasolla näin kustannustehokkaasti. Kahdesta yhteistyövuodesta on vain hyvää sanottavaa ja yhteistyö sekä jatkuu että syvenee varmasti. "

Juhani Ollila Ravinteli Softa Oy

person
yritysten verkkokauppa

Laitetoimitukset

Verkkokauppamme valikoimista löydätte yrityksenne tarpeisiin kaikki tarvittavat IT-laitteet. Toimitamme IT-laitteet ja ohjelmistot valmiiksi asennettuina, jopa jo seuraavaksi arkipäiväksi suoraan toimipisteellenne. Meiltä saatte IT- laitteet ja ohjelmistot laskulla, leasingilla tai vuokralle vaikka vain päiväksi. Antakaa meidän auttaa Teitä löytämään oikeat ratkaisut.
Yritysten Verkkokauppa

" Soluto auttoi meitä kilpailuttamaan mobiiliratkaisut ja virtuaalivaihteen. Kilpailutuksen tavoitteena oli saada karsittua puhelinkuluja. Tässä Soluto onnistui hyvin. "

Ilkka Mäkelä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö

voip

Puhe- ja viestintäratkaisut

Helppokäyttöiset ja monipuoliset käyttöliittymämme ovat saatavilla niin matkapuhelimiin kuin tietokoneillekin. Saatte vaihteen ominaisuudet pilvipalveluna ja palvelut ovat käytettävissä paikasta ja päätelaitteesta riippumatta."Yhteistyö Soluton kanssa sujui mutkattomasti ja palvelu oli erittäin ystävällistä. Voimme lämpimästi suositella Solutoa muille tapahtumajärjestäjille!”

Linda Lehto, koordinaattori Koodikerho.fi

it-vuokraus

IT-vuokraus

Tarvitsetteko suuremman määrän IT-laitteita vain lyhyeksi ajaksi? Omia laitteita ei ole tarvetta ostaa, vaan voitte vuokrata tarvitsemanne määrän laitteita meiltä. Meiltä voitte vuokrata sekä kannettavia tietokoneita että tablet-tietokoneita.
IT-Vuokraus

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Palvelun tarjoaa Soluto Oy, suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakasyritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja -ratkaisuja. Soluto Oy:n IT-palvelut ovat saatavilla yrityksille suomenlaajuisesti.