Myynti: 0207 790 072 | myynti@soluto.fi ● Tuki: 0207 790 071 | tuki@soluto.fi

Tuotteet ja palvelut

Tietokoneiden ja palvelimien suojaus

Fixu-suojaa

Kattava laitteiden suojaus

Fixu-virustorjunta on tietoturvaratkaisu, joka sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat tietoturvasuojaukset yhdellä hinnalla. Fixu-virustorjunta sisältää mm. anti-viruksen, roskapostisuodatuksen, haittaohjelmien poiston, henkilökohtaisen palomuurin ja tunkeutumiseneston. Näin varmistetaan, että asiakkaiden verkot ovat täysin suojattuja.

Fixu-ennakoi

Toiminnassa kellon ympäri

Fixu-virustorjunta antaa yrityksellenne parhaan suojan tietoturvauhkia vastaan paikasta ja ajasta riippumatta. Fixu-virustorjunta on keskitetysti hallittu ja se päivittyy käyttäjille automaattisesti. Verrattuna vanhanaikaiseen toimintamalliin, jossa käyttäjän pitää itse huomata virus ja ilmoittaa siitä IT-tuelle, toimii Fixu-virustorjunta asiakkaan puolesta. Fixu raportoi suoraan IT-tuelle koneen virusongelmasta, joka korjataan ilman, että käyttäjän pitäisi siihen reagoida. Ohjelmisto myös lataa automaattisesti uusimmat tietoturvapäivitykset, vaikka käyttämänne laite ei väliaikaisesti olisikaan liitettynä yrityksen verkkoon.

fixupallo

Fiksua keskittämistä

Jos yrityksellänne on Fixu IT-tuki ja -ylläpitosopimus voidaan myös Fixu-virustorjunta liittää osaksi ylläpitosopimustanne. Tällöin Soluto valvoo laitteidenne suojausta ja virustorjuntaa tapahtumienseurannan ja automaattisten hälytysten kautta.

Fixu-ylläpitoasiakkaina saatte myös säännöllisesti tietoturvan tilaa ja turvallisuusuhkia käsittelevän raportin. Saatte myös laitekohtaiset raportit, joissa näkyvät mm. laitteiden nykyiset suojausasetukset, havaitut uhat ja ongelmat sekä niiden korjaamiseen vaaditut toimenpiteet.

kayttoonotto

Helppo käyttöönotto

Fixu-virustorjuna on helposti käyttöönotettavissa yksinkertaisen etäasennuksen avulla joko yksittäiseen laitteeseen tai työryhmän kautta kaikille yrityksen tietokoneille. Nykyiset suojaukset korvataan Fixun suojauksella automaattisesti asennuksen yhteydessä, jonka ansiosta käyttöönotto sujuu nopeasti ja helposti.

Ominaisuudet:

  • Antivirus ja vakoiluohjelmien torjunta
  • Palomuuri
  • Tunkeutumisenesto
  • Ennakoiva virusten havaitseminen
  • Päätelaitteen roskapostisuodatus
  • Haittaohjelmien havainnointi ja poisto
  • Sovellusten hallinta
  • Rootkit-ohjelmien tunnistus
  • Keskitetysti hallittu ja päivitetty

Hinta

5 €/kk

Ole yhteydessä myyntiimme, kun haluat varmistaa yrityksesi tietoturvan korkean tason.

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Palvelun tarjoaa Soluto Oy, suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakasyritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja -ratkaisuja. Soluto Oy:n IT-palvelut ovat saatavilla yrityksille suomenlaajuisesti.