Myynti: 0207 790 072 | myynti@soluto.fi ● Tuki: 0207 790 071 | tuki@soluto.fi

Yritys

Referenssit

theron

Theron Catering

Theron Catering on pääkaupunkiseudulla toimiva hyvämaineinen ja alallaan arvostettu catering-yritys. Meillä on pääkaupunkiseudulla 9 lounasravintolaa ja lisäksi tarjoamme vuodessa ison määrä catering-tilaisuuksia. Ilman toimivia tietojärjestelmiä emme pystyisi suoriutumaan näin suurien asiakasmäärien palvelemisesta tehokkaasti. Olemme jo vuodesta 2007 saakka ulkoistaneet Solutolle tietotekniikkatarpeemme.

Theron Cateringilla on pääkaupunkiseudulla 9 lounasravintolaa, jotka sijaisevat isojen ruokailijamäärien yrityspar-keissa. Lounasaika klo 11.00 – 13.00 on kriittinen hetki ravintolatoiminnallemme ja kassojen ja maksupäätelaittei-den täytyy toimia tuona aikana häiriöttä. Vikatilanteiden sattuessa saamme nopeasti apua Solutosta sekä puhelimitse että etäyhteyksien välityksellä. Erityisen hankalissa tilanteissa Solutosta tullaan nopeasti paikan päälle korjaamaan ongelma.

Meillä Theron Cateringissa tietokoneita tarvitaan normaaliin toimistokäyttöön. Tarvitsemme toimivat ratkaisut sähköpostien, Wordin ja Excelin sekä Internetin käyttämiseen. Kun tietokone on aika uusia tai ohjelmistot vaativat päivitystä, saamme Solutosta ehdotuksen päivitetystä ratkaisusta. Tämä on helppoa ja toimivaa, koska me Theron Cateringissa haluamme keskittyä omaan ydinosaamiseemme ja jättää tietotekniikkaratkaisujen vertailun Soluton huolehdittavaksi.

Voimme suositella Soluton IT-tuki- ja ylläpitopalveluita. Homma toimii ja asiointi on joustavaa sekä helppoa.

Illat ja viikonloput ovat Theron Cateringissa kiireistä aikaa. Isot tapahtumat ja juhlat vaativat toimintavarman työnohjausjärjestelmän, jonka avulla jokainen työntekijämme saa tarvitsemansa tiedon nopeasti ja varmasti. Käytämme Theron Cateringissa keskitettyä tiedostopalvelinta, jonka kautta organisoimme koko catering-tilaisuuden. Soluto ylläpiti meille noin 3 vuotta omaa palvelinta, joka sijaitsi Pitäjänmäen toimistollamme. Oman palvelimen ylläpito sujui ongelmitta, mutta sen kustannuksia ja kriittisyyttä toiminnan kannalta käytiin läpi kehityskeskusteluissa Soluton kanssa. Soluton suosituksesta siirryimme konesaliratkaisuun, jossa fyysinen palvelin siirrettiin Soluton konesaliin, missä se on jatkuvassa valvonnassa. Olemme olleet tyytyväisiä ratkaisuumme, sillä kulumme tippuivat ja palvelin on toiminut edelleen luotettavasti ilman käyttökatkoksia.

Tarjoamme asiakkaillemme lounaspalveluiden lisäksi myös catering -palvelut, tilavuokrausta ja Bistro-palvelua. Soluto on rakentanut kaikkiin toimipisteisiimme infonäyttöratkaisun, jonka avulla pystymme internet-selaimen avulla keskitetysti hallitsemaan kaikkien toimipisteidemme lounaslistat, tiedottamisen sekä mainokset Theron Cateringin muista palveluista. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä infonäyttöratkaisun toimintaan ja Soluton toimittama ratkaisu on jopa ylittänyt kaikki odotuksemme.

Olemme käyttäneet Soluton palveluita jo vuodesta 2007 saakka ja olemme koko tuon ajan olleet hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Voin varauksetta suositella Soluton palveluita myös muille yrityksille.

Jarno Mäkisalo
Toimtusjohtaja
Theron Catering Oy
www.theroncatering.fi/


Muita tyytyväisiä asiakkaitamme

tapaus
taloturva group oy
optifin
meb
theron
suomen-vapaa-ajan-kalastajien-keskusjarjesto

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Palvelun tarjoaa Soluto Oy, suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakasyritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja -ratkaisuja. Soluto Oy:n IT-palvelut ovat saatavilla yrityksille suomenlaajuisesti.