Myynti: 0207 790 072 | myynti@soluto.fi ● Tuki: 0207 790 071 | tuki@soluto.fi

Tuotteet ja palvelut

Pilvipalvelut


Mikä on pilvipalvelu?

Pilvipalveluna voidaan tuottaa asiakkaalle mm. sähköpostipalveluja, tiedostonjakopalveluja, toiminnanohjausjärjestelmiä, yrityksen oman palvelimen käyttö virtuaalipalvelimena jne.

Pilvipalvelu sijaitsee aina internetissä keskitetyssä palvelussa. Asiakkaan ei siis tarvitse tehdä omia palvelin- tai ohjelmistoinvestointeja. Pilvipalveluiden ansiosta asiakasyritys saa huomattavasti paremmat palvelinresurssit ja palvelut käyttöönsä merkittävästi edullisemmin ja nopeammin. Pilvipalvelussa asiakas ostaa vain tarvitsemansa resurssit, jolloin asiakas voi valita tarvitsemansa käyttäjätilien ja lisenssien määrän ja maksaa vain niistä. Pilvipalvelua hallinnoi palveluntarjoaja.

pilvi

Pilvipalvelun hyödyt yritykselle


kustannustehokkuus

Kustannustehokkuus:

Pilvipalvelut ovat automatisoituja. Yksittäisen palvelun tuotantokustannukset pysyvät matalina, kun palvelu on helposti ja automaattisesti monistettavissa useiden asiakkaiden käyttöön. Asiakas säästää lisäksi laite- ja ohjelmistohankinnoissa sekä IT-tuki ja –ylläpitokustannuksissa.

joustavuus

Joustavuus:

Pilvipalvelussa asiakas maksaa vain tarvitsemistaan resursseista ja lisensseistä.

pilvipalvelut

Skaalautuvuus / laajennettavuus:

Pilvipalvelut skaalautuvat asiakkaan tarpeiden mukaan. Yrityksen koon ja työntekijöiden määrän muuttuessa asiakas voi hankkia lisää tai vähentää pilvipalvelun lisenssejä ja resursseja.

nopeus

Nopeus:

Pilvipalvelun käyttöönotto on nopeaa ja ketterää. Uusimmat ominaisuudet ja toiminnotkin saadaan nopeasti käyttöön.

luotettavuus

Luotettavuus:

Pilvipalvelussa palvelun luotettavuus ja saatavuus parantuu. Palvelun toteuttamiseen, laatuun ja tietoturvallisuuteen keskitetään enemmän resursseja, kuin yksittäisen yrityksen on tarkoituksenmukaista käyttää vastaaviin ratkaisuihin.


Soluto tarjoaa mm. Office 365-, Google G Suite- ja CSI lakimies-pilvipalveluita.

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Palvelun tarjoaa Soluto Oy, suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakasyritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja -ratkaisuja. Soluto Oy:n IT-palvelut ovat saatavilla yrityksille suomenlaajuisesti.