Myynti: 0207 790 072 | myynti@soluto.fi ● Tuki: 0207 790 071 | tuki@soluto.fi

Tuotteet ja palvelut


Mikä on Office 365?

Office 365 on Microsoftin uusin Office-tuoteperheen palvelu, joka on toteutettu täysin pilvipalvelumallilla. Office 365 sisältää Office-työkalujen lisäksi Exchange-sähköpostin, SharePointin työtilat sekä Skype For Business - Lync -viestintäratkaisut. Office 365 siis tarjoaa kaikki työkalut yrityksen viestintään, tiedostojen muokkaamiseen ja niiden jakamiseen. Poiketen edellisistä versioista pilvipalvelumalliin perustuva Office 365 mahdollistaa Office-ohjelmien käytön myös selaimen kautta, ilman laitteistoasennuksia.

Office 365 tarjotaan suoraan Microsoftin palvelinsalista netin välityksellä ilman, että asiakas tarvitsee erillistä palvelinratkaisua. Palveluun voidaan työkalujen lisäksi rakentaa intranet ja/tai extranet-sivut, sekä rakentaa esimerkiksi yrityksen projektinhallinta kokonaan Office 365:een.

Miksi yrityksen kannattaa valita Office 365?

 • Office 365 on pilviratkaisu, jonka tarjoamat ratkaisut sopeutuvat kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Kaikkia Office 365:n työkaluja ei tarvitse ottaa käyttöön kerralla, vaan monesti on järkevääkin ottaa niitä asteittain käyttöön esim. liiketoiminnan kehittyessä tai henkilöstön totuttua uusiin työkaluihin asteittain.
  Yleisin käyttöön otettava Office 365 ratkaisu on sähköposti ja kalenteripalvelut.
 • Yrityksen ei tarvitse investoida omiin palvelinjärjestelmiin tai IT-ylläpitäjien ylläpitotöihin.
 • Office 365 -järjestelmät toimivat niin tietokoneilla, mobiililaitteilla kuin www-selaimillakin. Käyttö on siis helppoa ja tehokasta myös toimiston ulkopuolelta.
 • Tietoturva on hiottu huippuunsa ja sen ylläpitäminen on osa palvelun ydintä. Tietoturvan osalta Office 365 tarjoaa erittäin monipuoliset tietoturvaratkaisut. Tietoturva muokataan vastaamaan asiakkaan toimialan erityisvaatimuksia, esim. juristitoiminta, terveydenhuolto, myyntityö, tuotekehitys jne.
 • Office 365 kehittyy jatkuvasti ja uusia palveluita ja ratkaisuja on mahdollista ottaa käyttöön myöhemminkin.
 • Office 365 yhdistyy ja toimii yhteen myös muiden ulkoisten järjestelmien kanssa. Näitä ovat mm. toimialakohtaiset toiminnanohjausjärjestelmät, markkinointityökalut, CRM -järjestelmät, neuvottelutilaratkaisut jne.
Office

Miten Soluto auttaa Office 365:n kanssa?

Me Solutossa käyttöönotamme, rakennamme, koulutamme ja ylläpidämme Teidän tarvitsemanne Office 365 -ympäristön. Koska Office 365 kehittyy, me autamme Teitä myös tulevaisuudessa ottamaan sen uusia palveluita käyttöön, jos ne nähdään Teidän yrityksellenne toimiviksi ratkaisuiksi nyt ja tulevaisuudessa.

ratkaisut

Ratkaisun soveltuvuus Teille

Office 365 soveltuu suurimpaan osaan yrityksistä, yhdistyksistä ja valtion laitoksista. Se ei kuitenkaan ole itseisarvo. Office 365:ssä on myös rajoitteita ja erityisesti liiketoiminnan kannalta esiin nostettavia asioita. Näitä ovat esim. Office 365-järjestelmässä olevan tiedon sijainti Suomen rajojen ulkopuolella, oman fyysisen kontrollin puute järjestelmään jne. Me Solutossa annamme ammattitaitomme käyttöönne, jotta voimme yhdessä arvioida Office 365:n sopivuutta juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin.

Käyttöönotot

Olemme ottaneet käyttöön paljon yli 100 Office 365 –asiakasympäristöä. Asiakkaidemme koko on vaihdellut yhden henkilön perustettavasta yrityksestä aina tuhansien käyttäjien kouluympäristöihin. Käyttöönotossa siirrämme yleisimmin esim. vanhat sähköpostit ja kalenterimerkinnät, vanhan tiedostojärjestelmän tiedostot, käyttäjätiedot, yhteystiedot jne.

Käyttöönoton yhteydessä myös koulutamme tarvittaessa henkilöstöä uusien työkalujen käytössä ja hoidamme mm. myös uusien Office -ohjelmien asennuksen, niin tietokoneille kuin mobiililaitteille. Koulutuksen ja ohjelmistojen asennukset työasemille ja mobiililaitteille on erikseen hinnoiteltavaa työtä.

lisenssit

Lisenssit ja lisenssimaksut

Osa palveluamme on optimoida juuri Teille sopivat lisenssit ja näin saavuttaa teille kustannussäästöjä. Kauttamme hankitut lisenssit ovat aina kilpailukykyisillä hinnoilla. Kaikki lisenssien laskutus tapahtuu Soluton kautta eli Teidän ei tarvitse asioida suoraan Microsoftin kanssa lainkaan. Soluton kautta tapahtuva laskutus on läpinäkyvää ja selkeää.

Ongelmatilanteet/Tuki ongelmatilanteissa

Mahdollisissa ongelma- ja vikatilanteissa voitte olla yhteydessä Soluton IT-tukeen. Yleisimmät Office 365:een liittyvät IT-tuen tehtävämme ovat uusien käyttäjien tietokoneiden ja mobiililaitteiden asennukset vastaamaan juuri Teidän yrityksenne tarpeita.

Tulevaisuuden tarpeet

Useinkaan ei ole tarpeen ottaa kaikkia Office 365:n ratkaisuja samalla kertaa käyttöön vaan ainoastaan yrityksen liiketoiminnan kannalta toimivimmat ratkaisut. Yrityksen liiketoiminnan kehittyessä myös uusien ratkaisujen käyttöönotto voi tulla ajankohtaiseksi. Me Solutossa autamme ja käymme kanssanne läpi myös tulevaisuutta ja mitkä Office 365:n työkalut auttaisivat Teitä myös liiketoimintanne kehittyessä. Myös Office 365 kehittyy jatkuvasti sekä nykyisten ratkaisujen ominaisuuksilta että myös täysin uusilla ratkaisuilla ja työkaluilla.

Me autamme valitsemaan myös näistä juuri Teidän yritystänne tukevat ratkaisut.

Käymme mielellämme kanssanne tarkemmin läpi Microsoft Office 365 -ratkaisua ja sen soveltuvuutta yrityksenne käyttöön. Kun voimme olla avuksi, niin olkaa yhteydessä myyntiimme.

Office 365 - palvelupaketit:

  Business essential Business Business Premium
Sähköposti  
Kalenteri, oma ja yhteiset kalenterit  
Office -ohjelmat tietokoneelle, mobiililaitteelle ja tabletille (5 laitteelle / käyttäjä)  
Pikaviestintä, Skype For Business  
Keskustelupohjainen työtila: Microsoft Teams  
Videokonferenssi, verkkopalaverit Skype for Business  
Henkilökohtainen tiedostojen tallennus ja jako: Onedrive For Business
Yrityksen yhteinen tiedostojen tallennus: Sharepoint  
Yrityksen sisäinen intranet: Sharepoint  
Yrityksen ulkoinen extranet: Sharepoint  
Yrityksen sisäinen sosiaalinen verkosto Yammer  
Varmuuskopiointi
Lisenssikustannus kuukaudessa 4,80 € 8,80 € 10,80 €

Mietityttääkö, kuinka paljon Office 365 kustantaisi Teidän yrityksessänne?
Myyntimme auttaa Teitä oikeiden lisenssimallien valinnassa.

Office 365-ratkaisun tarkempia ominaisuuksia

 • Sähköpostilaatikon koko on 50 Gt / käyttäjä. Käytännössä 99 % käyttäjistä tämä tarkoittaa rajatonta sähköpostitilaa. Lisämaksulla on mahdollisuus saada lisätilaa sähköpostiin.
 • Sähköpostiosoitteet yrityksenne nimellä esim. matti@yrityksennimi.fi tai etunimi.sukunimi@yrityksennimi.fi
 • Aina uusimmat Office -ohjelmat käytössäsi (Word, Excel, Power Point)
 • Mahdollisuus saada myös muita Microsoft -ohjelmistoja mukaan pakettiin, kuten Access -tietokannat ja Visio -suunnittelutyökalut
 • Office -ohjelmat ovat asennettavissa yksittäisen käyttäjän 5 henkilökohtaisessa käytössä olevalle tietokoneelle ja 5 henkilökohtaiselle mobiililaitteelle, kuten puhelimelle ja tabletille. Tietokone voi olla PC Windows tai Apple Mac OSx -tietokone. Puhelimien osalta ohjelmat ovat saatavilla Apple iPhone ja Android -puhelimiin.
 • Henkilökohtainen tallennustila, OneDrive for Business:seen käyttäjä voi tallentaa tietoa 1 teratavun (1000 gigatavua).
 • Skype For Business -ratkaisulla voit itse pitää verkko- ja videokokouksia. Itse pitämiisi videokokouksiin voit kutsua jopa 250 osallistujaa kerrallaan.

Office 365 -järjestelmän käyttöönotto

Soluto toimittaa Office 365 -järjestelmään liittyen joko pelkät lisenssit, pelkän käyttöönoton tai yleisimmin molemmat, eli ”avaimet käteen” -periaatteella järjestelmän käyttöön.


Käyttöönoton sisältö

 • Vanhojen käyttäjätilien, sähköpostien, kalenterimerkintöjen ja kontaktien siirto Office 365:een
 • Uusien käyttäjätilien luonti
 • Jaettujen kalentereiden luonti
 • Muutospyynnöt - muutosten tekeminen Asiakkaan verkko-osoitteisiin
 • Resurssikalentereiden luonti (esim. neuvottelutilat tai yhteiskäyttöautot)
 • Postituslistojen luonti
 • Allekirjoitusten luonti
 • Sähköpostiliikenteen salaus
 • Tietoturvamääritysten tekeminen

Käyttöönoton kustannus

Yrityksen koko Hinta
1 – 10 690 €
10 – 20 990 €
20 – 100 2 300 €
100 – 150 2 950 €
150 – 200 3 550 €
200 – 250 4 100 €
250 – 300 4 600 €

Eikö käyttöönotossa ole listattu tarvitsemaanne asiaa?

Onko Teillä jo keskivertoa isompi IT-ympäristö ja olet kuullut, että tarvitsisitte seuraavia asioita: Single Sign On, ADFS, DirSync jne jne?

Ei hätää. Ole yhteydessä myyntiimme, niin hoidamme nämä Teille kuntoon.

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Palvelun tarjoaa Soluto Oy, suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakasyritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja -ratkaisuja. Soluto Oy:n IT-palvelut ovat saatavilla yrityksille suomenlaajuisesti.