Myynti: 0207 790 072 | myynti@soluto.fi ● Tuki: 0207 790 071 | tuki@soluto.fi

Tuotteet ja palvelut


Mikä on Google G Suite?

G Suite on Googlen tekniikalla toteutettu ryhmätyöskentelyratkaisu. G Suite on aikaisemmalta nimeltään Google Apps. Soluto on tarjonnut G Suite – Google Apps -ratkaisuja jo vuodesta 2007 saakka. Asiakaskuntamme koostuu pienistä asianajotoimistoista aina pörssiyhtiöihin saakka. G Suiten käyttötarkoitus on pitkälti samanlainen kuin Microsoft Office 365:llä

G Suite onkin Googlen kilpaileva tuote Microsoft Office 365:lle. G Suite ei tarvitse laiteinvestointeja tai omia palvelimia. Google G Suite ja Microsoftin Office 365 ovat kummatkin loistavia ratkaisuja monenlaisille yrityksille. Me Solutossa autamme Teitä käymään läpi, miten nämä ratkaisut toimivat liiketoimintaanne tukien. Ole siis meihin yhteydessä.

Mitä hyötyä yritykselle on G Suite:sta?

 • Saatte samalla ratkaisulla sähköpostipalvelut, jaetut kalenterit, keskitetyn paikan tiedostoille, videokonferenssit, pikaviestinnän jne.
 • Pääsette kaikkeen yrityksenne tietoon käsiksi kaikilla laitteillanne helposti ja nopeasti
 • G Suiten ryhmätyöominaisuuksilla pystytte helposti ja tehokkaasti työskentelemään yhteisten tiedostojenne parissa jopa samanaikaisesti
 • G Suiteen tallennetut tiedostot ovat pilvijärjestelmässä, jolloin ne eivät kuormita tietokoneidenne kovalevykapasiteettia ja ovat halutessanne kaikkien yrityksenne työntekijöiden käytössä
 • G Suite -järjestelmästä tiedon etsiminen on helppoa ja nopeaa, olkoon tieto sitten sähköposti, tiedosto, pikaviestinnän keskustelu tai vaikka taulukkoasiakirja
 • Jopa ääretön tallennustila kaikille sähköposteille ja tiedostoille

Miten Soluto auttaa G Suite:n kanssa?

Me Solutossa käyttöönotamme, rakennamme, koulutamme ja ylläpidämme Teidän tarvitsemanne G Suite -ympäristön. Vikatilanteissa selvitämme vian lähteen ja korjaamme sen. Autamme Teitä myös uusien ominaisuuksien käyttöönotossa.


kayttoonotto

Ratkaisun soveltuvuus Teille

G Suite toimii parhaimmillaan yrityksen liiketoimintaa tehokkaasti tukevana ja käyttäjien jokapäiväistä elämää helpottavana ratkaisuna. G Suite:n tehokas käyttö eroaa kuitenkin esim. perinteisen sähköpostijärjestelmän käytöstä, joten sen soveltuvuus asiakkaan tarpeisiin on hyvä käydä läpi. G Suite-järjestelmään tallennettu tieto sijaitsee Suomen rajojen ulkopuolella, joten oman fyysisen kontrollin rajallisuus tietoon on hyvä punnita ennen ratkaisun käyttöönottoa.

Käyttöönotot

Olemme ottaneet käyttöön G Suite -järjestelmiä jo vuodesta 2007 saakka. Asiakkaidemme koko on vaihdellut yhden henkilön yrityksistä pörssiyhtiöihin saakka. Käyttöönotossa siirrämme yleisimmin uuteen järjestelmään esim. vanhat sähköpostit ja kalenterimerkinnät, vanhan tiedostojärjestelmän tiedostot, käyttäjätiedot, yhteystiedot jne.


Ongelmatilanteet

Me autamme Teitä ja työntekijöitänne ongelma- ja vikatilanteissa sekä PC Windows että Mac Apple –ympäristöissä.

Tulevaisuus

Kaikkia G suite:n ratkaisuja ei ole tarpeellista tai edes järkevääkään ottaa samalla kertaa käyttöön. Yrityksessä on kuitenkin hyvä miettiä myös tulevaisuuden tarpeita liiketoiminnan kehittyessä. Me Solutossa käymme kanssanne läpi myös tulevaisuuttanne ja sitä, millaiset työkalut auttaisivat Teitä myös liiketoimintanne kehittyessä.

laskutus

Käymme kanssanne mielellämme tarkemmin läpi G Suite -ratkaisua ja sen soveltuvuutta käyttöönne. Kun voimme olla avuksi, niin olkaa yhteydessä myyntiimme.

G suite - palvelupaketit:

  G Suite Basic G Suite Business G Suite Enterprise
Sähköposti (Gmail)
Kalenteri, oma ja yhteiset kalenterit
Tietokoneelle asennettava lisäohjelma helpottamaan ja nopeuttamaan G Suiteen tallennettujen tiedostojen käyttämistä: File Stream    
Verkkoselaimella toimiva tiedostojen luonti yksin tai yhdessä muiden kanssa: Docs
Video- ja äänikonferenssit: Google Hangouts
Sisällönhallinta: Google Sites
Chat: Google Hangouts
Yrityksen sisäinen sosiaalinen verkosto Google+
Holvi: Arkistointi sähköposteille ja chat -tiedoille  
Keskitetty paikka tiimityöskentelylle: Team Drive  
Laajennettu salattu sähköposti    
Laajennettu analytiikka sähköpostiliikenteestä    
Laajennetut sähköpostiliikenteen tarkastelu (DLP), estää mm. luottokorttitietojen lähettämisen salaamattomana    
Laajennetut hakuominaisuudet G Suite -järjestelmän sisällöstä    
 
Käyttäjäkohtainen tila tiedostoille 30 Gt Ääretön (Jos käyttäjiä yrityksessä yli 5 kpl). Alle 5 käyttäjän organisaatiot 1000 G / käyttäjä Ääretön (Jos käyttäjiä yrityksessä yli 5 kpl). Alle 5 käyttäjän organisaatiot 1000 G / käyttäjä
 
Hinnoittelu / kk 5,20 € 10,40 € 23 €

G Suite -järjestelmän käyttöönotto

Soluto toimittaa G Suite -järjestelmään liittyen joko pelkän järjestelmän, pelkän käyttöönoton tai yleisimmin molemmat, eli ”avaimet käteen” -periaatteella järjestelmän yrityksenne käyttöön.


Käyttöönoton sisältö

 • Vanhojen käyttäjätilien, sähköpostien, kalenterimerkintöjen ja kontaktien siirto G Suiteen.
 • Uusien käyttäjätilien luominen
 • Jaettujen kalentereiden luominen
 • Muutospyynnöt - muutosten tekeminen Asiakkaan verkko-osoitteisiin
 • Resurssikalentereiden luominen (esim. neuvottelutilat tai yhteiskäyttöautot)
 • Postituslistojen luominen
 • Allekirjoitusten luominen
 • Sähköpostiliikenteen salaus
 • Tietoturvamääritysten tekeminen

Käyttöönoton kustannus

Yrityksen koko Hinta
1 – 10 690 €
10 – 20 990 €
20 – 100 2 300 €
100 – 150 2 950 €
150 – 200 3 550 €
200 – 250 4 100 €
250 – 300 4 600 €

Eikö käyttöönotossa ole listattu tarvitsemaanne asiaa? Olkaa yhteydessä myyntiimme, niin hoidamme asian kuntoon.

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Palvelun tarjoaa Soluto Oy, suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakasyritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja -ratkaisuja. Soluto Oy:n IT-palvelut ovat saatavilla yrityksille suomenlaajuisesti.