Myynti: 0207 790 072 | myynti@soluto.fi ● Tuki: 0207 790 071 | tuki@soluto.fi

Tuotteet ja palvelut

Mikä on CSI Lakimies?


CSI LakiMies® on toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee pienempien asianajotoimistojen tarpeita ja liiketoimintaa. CSI LakiMies® on helposti omaksuttava työkalu, jolla toimeksiantojen hallinta, laskutettavien toimenpiteiden kirjaus ja määräaikojen seuranta on vaivatonta. Kattavan raportoinnin avulla voidaan seurata mm. asiakkaan laskutushistoriaa, työntekijöiden toimenpidekirjauksia sekä liiketoiminnan kannattavuutta.

CSI LakiMies® sisältää kaikki asianajotoiminnassa tarvittavat toiminnanohjauksen perustoiminnot; asiakkaat, toimeksiannot, tehtävät, toimenpiteiden kirjauksen, laskutuksen sekä raportoinnin. Laskutettavien toimenpiteiden kirjaus on tehty mahdollisimman helpoksi, ja Sinulle jää enemmän aikaa laskutettavan työn tekemiseen.

CSI Helsinki Oy tarjoaa CSI LakiMiehen pilvipalveluna yhteistyössä Soluto Oy:n kanssa. Pilvipalvelussa CSI LakiMiehen tietokanta on asennettuna Soluton konesalin serverille ja asiakas käyttää ohjelmistoa Internet -yhteyden kautta.

csilakimies

CSI Pilvipalvelun edut ovat mm. seuraavat:

  • Asiakkaan ei tarvitse hankkia erillistä palvelinta CSI LakiMiehen tietokantaa varten
  • CSI LakiMiestä voi käyttää toimiston ulkopuolellakin Internetyhteyden kautta
  • Asiakkaan ei itse tarvitse huolehtia ohjelmiston tietokannan varmuuskopionnista. Varmuuskopiointi kuuluu kiinteänä osana pilvipalveluun
  • CSI LakiMiehen asennus on nopeaa ja yksinkertaista
  • Budjetointi on helppoa kiinteän kuukausimaksun ansiosta

Kustannus:

10 € / kk / käyttäjä

Kysy tarkemmin myynniltämme miten CSI Lakimies -pilvipalvelu sopisi Teidän tarpeisiinne.

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Palvelun tarjoaa Soluto Oy, suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakasyritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja -ratkaisuja. Soluto Oy:n IT-palvelut ovat saatavilla yrityksille suomenlaajuisesti.