Myynti: 0207 790 072 | myynti@soluto.fi ● Tuki: 0207 790 071 | tuki@soluto.fi

Tuotteet ja palvelut


Mikä on Adobe Creative Cloud?

Adobe Creative Cloud (Adobe CC) on Adoben suunnitteluohjelmien vuosimaksullinen malli, joka sisältää perinteiset Adobe-ohjelmistot, kuten Photoshop, Illustrator, Indesign, After Effects jne.

Adobe Creative Cloud korvaa aikaisemmin käytössä olleen ”osta omaksi” -lisenssimallin niin PC kuin Mac –tietokoneille, toisin sanoen ohjelmistoja ei voi enää hankkia kertamaksulla omaksi. Me Solutossa autamme Teitä valitsemaan yritystänne parhaiten ja kustannustehokkaimmin palvelevan Adobe-ohjelmistoratkaisun. Hoidamme tarvittaessa ohjelmistojen asennuksen ja IT-tukemme auttaa ratkaisemalla mahdollisia ongelmatilanteita.

Mitä etuja Adobe Creative Cloud tuo yritykselle?

 • Yksi lisenssihinta, aina uusimmat ohjelmat:
  Adobe Creative Cloud, eli Adobe CC -ratkaisun yksi isoimmista eduista on se, että käytössänne on aina uusimmat versiot käyttämistänne ohjelmista. Teidän ei siis enää tarvitse muistella, milloin on aika hankkia maksullinen päivityspaketti, sillä päivitykset kuuluvat aina mukaan Adoben palvelumaksuun.
 • Eroon versio-ongelmista:
  Koska käytössänne on aina uusimmat versiot Adobe -ohjelmista, Teidän ei tarvitse kipuilla vanhojen ja uusien ohjelmistoversioiden ongelmista. Voitte ottaa huoletta vastaan niin uudempien kuin vanhempien Adobe -ohjelmien työtiedostoja voiden luottaa siihen, että ne toimivat kuten pitää.
 • Helppo budjetoitavuus:
  Adoben ohjelmistojen lisenssimaksut maksetaan kerran vuodessa. Tämä mahdollistaa Teille sen, että pystytte helposti budjetoimaan Adobe-ohjelmistojen lisenssikulut.
 • Lisenssimäärät yrityksen tarpeen mukaan:
  Vaikka käytössänne olisi vain yksi Adobe Creative Cloud -lisenssi, niin Adobe -ohjelmistot voidaan asentaa useammille yrityksenne koneille. Lisenssien määrä kuitenkin vaikuttaa siihen, kuinka monta käyttäjää voi käyttää samanaikaisesti Adobe –ohjelmistoja yrityksessänne. Yksi lisenssi mahdollistaa yhden käyttäjän tietyllä hetkellä, kaksi lisenssiä kaksi samanaikaista käyttäjää jne. Yksikin Adobe-lisenssi riittää, mikäli ohjelmistoja tarvitaan yrityksessänne tilapäisesti tai esim. projekteissa. Jatkuvampaan tarpeeseen voitte valita joustavasti suuremman lisenssimäärän
 • Lisenssien hallittavuus:
  Koska Adobe -ohjelmistot ovat selkeästi yhden lisenssin alla, Teidän ei enää tarvitse pitää rekisteriä siitä, mikä ohjelmisto on asennettu millekin koneelle ja millä versiolla ja avainkoodilla. Voitte ottaa ohjelmistot käyttöön millä tahansa yrityksenne koneella nopeasti ja joustavasti.
creative-cloud

Miten Soluto auttaa Adobe Creative Cloud-ohjelmistoihin liittyen?


kustannustehokkuus

Oikea palvelupaketti tuo kulusäästöjä

Saatatte käyttää useaa Adoben ohjelmistoa päivittäin työssänne tai hyötyisitte enemmän yksittäisestä Adobe-ohjelmistosta. Riippuen tarpeistanne, me Solutossa autamme mielellämme löytämään juuri Teille toimivimman ja kustannustehokkaimman lisenssimallin Adoben valikoimasta.

erikoishinnat

Erikoishinnoittelu Adobelta

Riippuen yrityksenne koosta ja lisenssimääristä, me neuvottelemme puolestanne Adoben kanssa erikoishinnoittelut Adobe -ohjelmistoihin. Erikoishinnoittelun hakeminen on Teille täysin maksuton palvelu, eikä sido Teitä mihinkään. Haluamme saada Teille kustannustehokkaimmat lisenssihinnat ja tyytyväisimmät käyttäjät.

automatisoi

Asennukset ja IT-ongelmien ratkaisu

Meillä Solutossa on pitkä ja vankka kokemus IT-ylläpidon palveluiden tuottamisesta. Asennamme tehokkaasti Adobe –ohjelmistot niin pieniin muutamien tietokoneiden ympäristöihin kuin isoihin satojen tietokoneiden ympäristöihinkin. Meiltä löytyy osaamista niin PC- kuin Mac-IT-järjestelmiin. IT-tukemme auttaa Teitä myös mahdollisissa ongelmissa, jotka liittyvät Adobe -ohjelmistojen toimimattomuuteen.

laskutus

Laskutuksen helppous

Meidän kauttamme laskutus toimii helposti eikä Teidän tarvitse asioida useamman palveluntuottajan kanssa. Soluto laskuttaa Adobe-ohjelmistojen käytöstä kerran vuodessa osana kuukausilaskutusta. Me hoidamme puolestanne Adobe-ohjelmistojen katkeamattoman toiminnan. Halutessanne Adobe -ohjelmistojen kulut voidaan lisätä myös osaksi IT-laitetoimituksia esim. leasingiin.

Adobe Creative Cloudiin kuuluvat ohjelmistot

Adobe Creative Cloud muodostuu joukosta Adobe -ohjelmistoja joita voitte tarpeidenne mukaan ottaa käyttöön. Jos käytössänne on Adobe Creative Cloud -paketti, joka sisältää kaikki lisenssit, voitte ilman lisäkustannuksia asentaa aina uusimmat Adobe -ohjelmistot tietokoneillenne.

Adobe Creative Cloud, eli Adobe CC -malliin kuuluvat mm. seuraavat ohjelmistot. Ohjelmistot toimivat niin PC-kuin Mac -ympäristöissä:


Graafinen suunnittelu / kuvitus

illustrator-adobe-cc

Illustrator

Alan vakiintuneen vektorigrafiikkasovelluksen avulla luot logoja, kuvakkeita, piirroksia, typografiaa ja kuvituksia paino-, web-, video- ja mobiilimediaan.
Illustrator Draw

Illustrator Draw

Voit luoda kauniita vapaamuotoisia vektorisuunnitelmia mobiililaitteella Illustrator Draw'n avulla. Sen avulla muunnat ideat tuotantolaatuisiksi kuviksi missä vain saat inspiraation.
Adobe Stock

Adobe Stock

Se ei ole stock Se on Adobe Stock. Saat käyttöösi yli 90 miljoonaa laadukasta kuvaa, grafiikkaa, videota, mallipohjaa ja 3D-resurssia plus Premium- ja Editorial-kokoelmamme — kaikki nämä valmiina Adobe Creative Cloudin suosikkisovelluksissasi. Adobe Stockin avulla löydät aina täydellisen resurssin tehdäksesi jotakin hämmästyttävää.

Valokuvaus / kuvankäsittely

photoshop-adobe-cc

Photoshop

Jos pystyt kuvittelemaan sen, voit myös tehdä sen Photoshop CC:llä, maailman parhaalla kuvantamis- ja suunnittelusovelluksella. Voit luoda ja parantaa valokuvia, kuvitusta ja 3D-taidetta. Suunnittelet verkkosivustoja ja mobiilisovelluksia. Muokkaat videoita, simuloit todellisia maalauksia ja paljon muuta. Siinä on kaikki minkä tahansa idean toteutukseen.
lightroom-cc

Lightroom CC

Pilvipohjainen valokuvapalvelu valokuvausta rakastaville ihmisille. Täysin uusi Lightroom CC

Web design / sovelluskehitys

Adobe Muse

Adobe Muse

Luo ja julkaise kauniita responsiivisia verkkosivuja — ilman koodausta. Adobe Muse CC:n avulla suunnittelijat voivat laatia kätevästi verkkosivustoja vapaamuotoisilla asetteluilla. Ne latautuvat nopeasti ja näyttävät hienoilta käytännössä kaikilla näytöillä.
Dreamweaver

Dreamweaver

Dreamweaver CC:n avulla suunnittelet, koodaat ja julkaiset nopeammin ja kätevämmin verkkosivustoja ja web-sovelluksia, jotka näyttävät hienoilta kaikenkokoisilla näytöillä.
Adobe XD

Adobe XD

Käyttäjäkokemusten suunnittelu, jakaminen ja prototyyppien laadinta

Sivuntaitto / julkaisutyökalut

indesign-adobe-cc

InDesign

Alan johtavan sivujen suunnittelu- ja taittosovelluksen avulla voit luoda, korjata ja julkaista kauniita dokumentteja painettaviksi ja digitaaliseen mediaan. InDesign CC:ssä on kaikki tarvittava julisteiden, kirjojen, digitaalisten aikakauslehtien, eBook-kirjojen, vuorovaikutteisten PDF-tiedostojen ja vastaavien luontiin.
Adobe Typekit

TypeKit

Tuhansia kirjasimia maailman johtavista kirjasinlähteistä

Videoeditointi / videotuotanto

premiere pro

Adobe Premiere Pro

Muunna raakaotokset virheettömiksi tuotannoiksi Premiere Pro CC:llä, joka on alan johtava videoeditoinnin ohjelmisto. Olet sitten vasta-alkaja tai kokenut ammattilainen, voit muokata, säätää väriä, viimeistellä ääntä ja paljon muuta — yhdessä saumattomassa työnkulussa.
after effects

After Effects

Luo kinemaattisia elokuvaotsikoita, introja ja siirtymiä. Käynnistä tulipalo tai sade. Animoi logo tai hahmo. After Effects CC:n, vakiintuneen animaatio- ja luovan sommittelun sovelluksen avulla, voit käsitellä mitä tahansa ideaa ja laittaa sen liikkumaan.
adobe audition

Adobe Audition

Luo, miksaa ja suunnittele äänitehosteita alan parhaalla digitaalisen äänen muokkausohjelmistolla.
character animator

Character Animator

Luo 2D-hahmo ja elävöitä se. Character Animator CC kopioi kasvon liikkeet, joten hahmot toimivat — ja reagoivat — realistisesti.
adobe story

Adobe Story

Käsikirjoitus ryhmätyönä ja esituotanto
adobe story

Premiere Clip

Videon muokkaus liikkeellä oltaessa
adobe story

Spark Post

Sosiaalisen median grafiikan luontiin
adobe story

Spark Page

Verkkotarinoiden nopeaan luomiseen
adobe story

Spark Video

Animoitujen videoiden luontiin

Mitä Adobe Creative Cloud maksaa?

Kaikki Adobe Creative Cloud -paketin ohjelmat

69,99 € / kk

Yksittäinen Adobe Creative Cloud -lisenssi

29,99 € / kk

Adobe Acrobat Pro DC

14,99 € / kk

Olkaa yhteydessä myyntiimme, kun haluatte keskustella tarkemmin Adobe-ohjelmistojen soveltuvuudesta yrityksenne tarpeisiin.

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Palvelun tarjoaa Soluto Oy, suomalainen IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asiakasyritystensä kannattavuutta tuottamalla asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeanlaisia IT-palveluita ja -ratkaisuja. Soluto Oy:n IT-palvelut ovat saatavilla yrityksille suomenlaajuisesti.