Referenssit

Theron Catering

Theron Catering

Theron Catering on pääkaupunkiseudulla toimiva hyvämaineinen ja alallaan arvostettu catering-yritys. Meillä on pääkaupunkiseudulla 8 lounasravintolaa ja lisäksi tarjoamme vuodessa ison määrä catering-tilaisuuksia. Ilman toimivia tietojärjestelmiä emme pystyisi suoriutumaan näin suurien asiakasmäärien palvelemisesta tehokkaasti. Olemme jo vuodesta 2007 saakka ulkoistaneet Solutolle tietotekniikkatarpeemme.

Nopeasti apua ongelmatilanteisiin

Theron Cateringilla on pääkaupunkiseudulla 8 lounasravintolaa, jotka sijaisevat isojen ruokailijamäärien yritysparkeissa. Lounasaika klo 11.00 – 13.00 on kriittinen hetki ravintolatoiminnallemme ja kassojen ja maksupäätelaitteiden täytyy toimia tuona aikana häiriöttä. Vikatilanteiden sattuessa saamme nopeasti apua Solutosta sekä puhelimitse että etäyhteyksien välityksellä. Erityisen hankalissa tilanteissa Solutosta tullaan nopeasti paikan päälle korjaamaan ongelma.

Tietokone- ja tarvikehankinnat Solutosta

Meillä Theron Cateringissa tietokoneita tarvitaan normaaliin toimistokäyttöön. Tarvitsemme toimivat ratkaisut sähköpostien, Wordin ja Excelin sekä Internetin käyttämiseen. Kun tietokone on aika uusia tai ohjelmistot vaativat päivitystä, saamme Solutosta ehdotuksen päivitetystä ratkaisusta. Tämä on helppoa ja toimivaa, koska me Theron Cateringissa haluamme keskittyä omaan ydinosaamiseemme ja jättää tietotekniikkaratkaisujen vertailun Soluton huolehdittavaksi.

Keskitetty tiedostopalvelin

Illat ja viikonloput ovat Theron Cateringissa kiireistä aikaa. Isot tapahtumat ja juhlat vaativat toimintavarman työnohjausjärjestelmän, jonka avulla jokainen työntekijämme saa tarvitsemansa tiedon nopeasti ja varmasti. Käytämme Theron Cateringissa keskitettyä tiedostopalvelinta, jonka kautta organisoimme koko catering-tilaisuuden. Soluto ylläpiti meille noin 3 vuotta omaa palvelinta, joka sijaitsi Pitäjänmäen toimistollamme. Oman palvelimen ylläpito sujui ongelmitta, mutta sen kustannuksia ja kriittisyyttä toiminnan kannalta käytiin läpi kehityskeskusteluissa Soluton kanssa. Soluton suosituksesta siirryimme konesaliratkaisuun, jossa fyysinen palvelin siirrettiin Soluton konesaliin, missä se on jatkuvassa valvonnassa. Olemme olleet tyytyväisiä ratkaisuumme, sillä kulumme tippuivat ja palvelin on toiminut edelleen luotettavasti ilman käyttökatkoksia.

Olemme käyttäneet Soluton palveluita jo vuodesta 2007 saakka ja olemme koko tuon ajan olleet hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Voin varauksetta suositella Soluton palveluita myös muille yrityksille.

Theron Catering

Theron Catering Oy

Jarno Mäkisalo
Toimitusjohtaja

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö perustettiin vuonna 2000. Sen perustajia olivat Suomen Kalamiesten Keskusliitto ry, Suomen Metsästäjä- ja Kalastajaliitto ry ja Suomen Urheilukalastajain Liitto ry. Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestö Ry:llä on noin 51 000 jäsentä ja noin 650 erä- ja kalastusseuraa ympäri Suomea. SVK Ry:n pääpaikka on Helsingissä, mutta osa SVK:n työntekijöitä toimii maakunnista käsin.

IT-tukea käyttäjien sijainnista riippumatta

Suurin osa keskusjärjestömme työntekijöistä työskentelee Helsingin toimistolta käsin, mutta meillä on myös työntekijöitä eri puolilla Suomea. Ongelmatilanteissa työntekijämme soittavat suoraan Soluton tukihenkilöille, jotka auttavat puhelimen ja etäyhteyksien avulla. Tietokoneita uusittaessa konepaketit on suunniteltu valmiiksi Soluton toimesta ja niissä on valmiiksi asennettuna kaikki ne ohjelmistot ja työkalut, joita työntekijämme tarvitsevat työssään.

Mobiililiittymillä ja virtuaalivaihteella säästöjä

Soluto auttoi meitä kilpailuttamaan mobiiliratkaisut ja virtuaalivaihteen. Kilpailutuksen tavoitteena oli saada karsittua puhelinkuluja. Tässä Soluto onnistui hyvin. Muutoksen jälkeen olemme säästäneet puhelinkuluissamme noin 40 % ja lisäksi olemme saaneet käyttöön puhelinjärjestelmän, joka ei ole sidoksissa työntekijöidemme sijaintiin.

Tulostusratkaisut

SVK:ssa tulostetaan paljon seurakirjeitä, pöytäkirjoja ja muuta jaettavaa materiaalia mm. ympäri Suomea järjestettävissä tapahtumissa. Tämän lisäksi tuotamme Vapaa-ajan Kalastaja-lehteä, jonka vedoksia meidän on helposti pystyttävä tulostamaan ennen materiaalin toimittamista painoon. Soluton tarjoama Lexmarkin tulostinratkaisu on osoittautunut meille sopivaksi. Saamme nopeasti tulostettua ja kopioitua suuria määriä tulosteita ja skannattua helposti keskusjärjestömme tärkeät asiakirjat PDF-muotoon. Soluton tarjoamasta tulostusratkaisusta saamme raportit eri projekteihin ja hankkeisiin otetuista tulosteista, joten meidän on myös helppo seurata tulostuskustannuksia.

Voin 7-vuotisen yhteistyömme perusteella suositella Solutoa joustavana ja ammattitaitoisena kumppanina myös muille yrityksille ja yhdistyksille.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö

Ilkka Mäkelä
Toiminnanohjaaja

Takaisin ylös

 

Web by Papilion