Ihmiset

Jani-Petteri Pohjonen

Jani-Petteri on tehnyt tietojärjestelmien suunnittelua ja mikrotukityötä yli kymmenen vuotta. Tällä vuosituhannella Jani-Petteri on luotsannut tietotekniikkapalvelubisneksensä vahvalle kasvu-uralle. Solutossa Jani-Petteri vastaa myynnistä ja asiakaspalvelusta. Jos JP ei ole töissä, todennäköisesti hän rentoutuu hyvän elokuvan parissa tai punttisalilla.

Sähköposti: jani-petteri.pohjonen(a)soluto.fi
GSM: 0400 866 018

Mika Suhonen

Mika on teknillisen yliopiston kasvatti. Yliopistossa Mika oppi vaativienkin palvelinjärjestelmien suunnittelua ja toteutusta. Ennen Solutoon tuloa Mika työskenteli Nokia Research Centerissä IT-järjestelmien asiantuntijana ja viimeisteli diplomi-insinöörin opintoja Tampereen Teknillisestä Yliopistosta. Solutossa Mika vastaa asiakkaiden palvelin- ja verkkojärjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Näiden lisäksi Mika keskittyy ratkaisemaan haastavimpia IT-ongelmia. Vapaa-ajalla Mika rentoutuu hyvän elokuvan tai kirjan parissa ja etenkin kesällä frisbeegolfin aktiivisena pelaajana.

Sähköposti: mika.suhonen(a)soluto.fi
GSM: 040 481 3698

Niko Salonen

Niko on kävelevä tietovarasto. Niko vastaa asiakkaiden tietojärjestelmien toimivuuden lisäksi Soluton omista tietojärjestelmistä. Niko on työskennellyt ympäri maailmaa ylläpitämässä satojen tuhansien yhtäaikaisten käyttäjien palvelinkeskuksia. Hän rakastaa työskentelyä ihmisten parissa ja sisukkaan luonteensa ansiosta Mac- ja PC-maailman ongelmat ratkeavat tilanteissa, joissa muut ovat jo luovuttaneet. Vapaa-aikanaan Niko rentoutuu kavereidensa seurassa tai pitkillä pyöräilymatkoilla.

Sähköposti: niko.salonen(a)soluto.fi
GSM: 0400 866 728

Sami Salminen

Sähköposti: sami.salminen(a)soluto.fi
Puh: 0207 790076

Joonas Kolkka

Joonas on isolla koolla ja äänellä varustettu konesaliratkaisujen ja palvelinten asiantuntija. Joonas on rakentanut ja suunnitellut useita suuren käyttäjämäärän konesali- ja palvelinratkaisuja. Alan uusimmat tuulet ovat Joonakselle tuttuja ja Joonas onkin keskittynyt suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme vaativien IT-järjestelmien siirtämisen konesaleihin ja pilvipalveluihin. Vapaa-ajalla Joonas viettää aikaa perheensä kanssa ja lueskelee alan uusista tuulista.

Sähköposti: joonas.kolkka(a)soluto.fi

Kalle Kosomaa

Kalle on esimerkki tunnollisesta työntekijästä, jonka käsissä projektit eivät myöhästy. Kalle vastaa asiakkaidemme etätuesta ja Soluton omien IT-asiantuntijoiden projektituesta. Kalle on työskennellyt mm. Poliisin tietohallinnossa ja Arla Instituutin mikrotuessa. Vapaa-aikanaan hän rentoutuu videopelien tai tietotekniikan uusien tuulien tutkimisella.

Sähköposti: kalle.kosomaa(a)soluto.fi
GSM: 0400 129 900

Takaisin ylös

 

Web by Papilion