SOLUTO: IT-palvelut yrityksille
10 syytä valita meidät

10 syytä valita meidät

1. Tarjoamme kattavat palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittää IT-tarpeet yhden katon alle. Tarjoammekin
kattavat palvelut ja ratkaisut yrityksen eri vaiheisiin.

2. Kommunikoimme selkeästi ja puhumme suomea

Meille on aina ollut tärkeää, että puhumme samaa kieltä kuin asiakas. Vältämme tietoteknisiä termejä
ja muuta nörttikieltä. Puhumme asiakkaan kanssa samaa kieltä.

3. Olemme vakavarainen ja AAA-luottoluokituksen omaava yritys

4. Henkilöstömme taustat ovat turvaselvitetty Suojelupoliisin toimesta

Toteutamme IT-ratkaisuja useisiin kansallista turvallisuutta varmistaviin valtion laitoksiin sekä yrityksiin, jotka käsittelevät hyvin arkaluontoista materiaalia.

5. Asiakkaidemme yritysjohto pystyy raportointimme ja kehityskeskusteluiden avulla tietoisena yrityksen IT-järjestelmän tilasta

Asiakkaamme näkevät ja tietävät konkreettisesti, mikä on heidän IT-järjestelmänsä tila, pullonkaulat ja tulevaisuuden kehitystarpeet selkeiden raporttien ja kehityskeskusteluidemme avulla. Järjestelmämme on rakennettu tuottamaan laadukasta raportointia automaattisesti. Raportoinnin me koostamme teidän yrityksenne johdolle ymmärrettävään muotoon, joka auttaa yrityksen johtoa konkreettisesti.

6. Omaamme sekä vahvan PC- että MAC-osaamisen

Meillä löytyy osaaminen ja sertifikaatit niin PC- kuin Mac-ympäristöihin. Ratkaisumme ja palvelumme on rakennettu niin, että ne toimivat moitteettomasti kummissakin järjestelmissä.

7. Kuulumme koko maan kattavaan G30-verkostoon

Meidän takanamme on yli 250 IT-asiantuntijaa. Tarjoamme IT-tuen ja ylläpidon yli 20 paikkakunnalle Suomessa. Toteutamme verkostona yhteisostoja laitetoimittajilta, joka takaa asiakkaillemme nopeamman saatavuuden tuotteille ja palvelulle, sekä kilpailukykyiset hinnat.

8. Olemme nuorekas, tehokas ja innovatiivinen yritys

Olemme aina panostaneet vahvasti uusien palveluiden ja ratkaisujen innovoimiseen ja kehittämiseen. Pyrimme nyt ja tulevaisuudessakin tehostamaan oman toimintamme lisäksi myös palveluidemme ja tuotteidemme tehokkuutta asiakkaalla.

9. Saatte tukea todella nopeasti

IT-ylläpitomme ja tukemme vasteajat ovat todella nopeat. Tämän mahdollistaa nykyaikaiset IT-ylläpidon ja tuen järjestelmämme, sekä tahtotilasta tuottaa todellista lisäarvoa asiakkaillemme. Teidän IT-huolenne hoidetaan todella nopealla aikataululla, eikä IT huolistanne koidu teille kustannuksia odottamisen muodossa.

10. Toimitamme laitteita ja palveluita myös verkkokauppamme kautta

Toimitamme laitteita ja ratkaisuja vain yrityksille suunnatun verkkokauppamme kautta. Kehitämme verkkokauppaamme koko ajan yritysten tarpeiden pohjalta ja lisäämme tuotteita toiveiden mukaisesti. Leasing-tilaus hinnoittelumme verkkokauppamme kautta on Suomen edullisin. Luomme sopimuksen mukaisesti asiakkaillemme erikoishinnoitteluja verkkokauppaamme.

Takaisin ylös

 

Web by Papilion