SOLUTO: IT-palvelut yrityksille

IT-ylläpito- ja tuki

IT-ylläpito- ja tuki

Jos yrityksesi haluaa ammattitaitoisen, raportoidun ja asiakaspalvelevan IT-ylläpidon ja tukipalvelun käyttöönsä on Solutolla tähän oikeat ratkaisut. Ulkoista tietotekniikkaan liittyvät huolet meille.

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut

Soluton pilvipalveluiden avulla yrityksesi saa vapauden IT-ratkaisujen muokkaantumiseen. Toimitamme yrityksellene valmiit pilvipalveluratkaisut asennettuna, koulutettuna ja tuettuna.

Konesaliratkaisut

Konesaliratkaisut

Pienennä yrityksesi liiketoimintariskejä Soluton konesalipalveluiden avulla. Tutustu tarkemmin skaalautuviin ja helppoihin tietoturvallisiin ratkaisuihimme.

Verkkopalvelut

Verkkopalvelut

Toimiva tietoverkko on oleellinen osa yrityksen infrastruktuuria aivan kuten sähkö, vesi, lämpö, puhelimet ym. Soluto on erikoistunut varmistamaan, että yrityksen tietoverkko toimii ja vastaa yrityksesi tarpeita.

Tietoturvapalvelut

Tietoturvapalvelut

Soluton tietoturvapalveluiden avulla varmistut siltä, että yrityksesi tärkeät tiedot ovat turvassa ja yrityksesi tietoturvataso vastaa liiketoimintanne asettamia vaatimuksia.

Laitetoimitukset

Laitetoimitukset

Toimitamme IT-laitteet ja ohjelmistot valmiiksi asennettuna, jopa jo seuraavaksi arkipäiväksi suoraan toimipisteellenne. Meiltä saat IT- laitteet ja ohjelmistot laskulla, leasingilla tai vuokralle vaikka vain päiväksi. Antakaa meidän auttaa Teitä löytämään oikeat ratkaisut.
www.yritystenverkkokauppa.fi.

puhelinvaihdepalvelut

Puhe- ja viestintäratkaisut

Helppokäyttöiset ja monipuoliset käyttöliittymät ovat saatavilla niin matkapuhelimiin kuin tietokoneille. Saat vaihteen ominaisuudet pilvestä ja palvelut ovat käytettävissä paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Takaisin ylös

 

Web by Papilion