Tietoturvapalvelut

Fixu Virustorjunta

Fixu Virustorjunta

Security Manager | Endpoint Ominaisuudet

Fixu-virustorjunta on ainoa ratkaisu, joka sisältää yhteen hintaan kaikki tarvittavat suojaukset, sisältäen myös tunkeutumiseneston ja sovellusten hallinnan.

Kattava Windows suojaus

Tarjoaa all-in-one tietoturvaratkaisun, sisältäen anti-viruksen, roskapostisuodatuksen, haittaohjelmien poiston, henkilökohtaisen palomuurin ja tunkeutumiseneston Windows 2000, 2003, 2008, XP ja Vistaan. Fixu-virustorjunta käyttää edistyksellistä ja proaktiivista teknologiaa kuten geneettinen heuristinen moottori, toiminnan eston ja käyttäytymisen skannaus. Näin varmistetaan että asiakkaiden verkot ovat täysin suojattuja.

Exchange Server Endpoint Security -moduuli

Fixu Protection Service tukee Microsoft Exchange 2003 ja 2007 sähköpostipalvelimia. Tämä uusi moduuli tarjoaa integroidun palvelinpuolen anti-viruksen ja roskapostisuodatuksen Exchange sähköpostijärjestelmiin. Aivan kuten muiden moduulien kanssa, Exchange suojaus on täysin integroitu keskitettyyn hallintaan, asetuksiin, valvontaan, karanteeni hallintaan ja raportointiin. Ja mikä on vielä parempaa - Exchange Protection Moduuli on lisensoitu osana Fixu Protection Service:ä. Yksinkertaisesti käyttöön Exchange suojaa asiakkaiden Exchange-palvelimet, käytössä olevan lisenssin allas.

Konfiguraatioden hallinta

Asiakkaalle on määriteltävissä kaikki asetukset, joita sovelletaan Endpoint Security-ohjelmiston laitteiden asennuksen yhteydessä, mikä vähentää merkittävästi yksittäisen Fixu - Protection Service ohjelmiston asennusaikaa. Järjestelmä on joustava, jotta suojausmoduulien asetukset voidaan määrittää erikseen Windows-palvelimiin ja Windows-työasemiin.

Päivitykset kellon ympäri

Ohjelmisto lataa automaattisesti uusimmat turvapäivitykset, vaikka laite väliaikaisesti ei olisikaan liitettynä yrityksen sisäverkkoon. Näin Fixu Protection Service tarjoaa teille parhaan mahdollisen suojan tahansa milloin tahansa paikasta riippumatta.

Reaaliaikainen tapahtumien ja hälytysten seuranta

Fixu Protection Service voidaan liittää Fixu- ylläpitosopimukseen, jolloin Soluton ylläpito valvoo suojausta ja virustorjuntaa tapahtumienseurannan ja hälytysten kautta. Vastaava valvonta voidaan toteuttaa myös asiakkaan omalle ylläpidolle. Järjestelmä auttaa IT-ylläpitoa pysymään valppaana ja mahdollistaa näin toimenpiteisiin ryhtymisen välittömästi ja reaaliajassa. Voidaan myös määrittää tapahtuma valvonnan sääntöjä, joka lähettää sähköposti-ilmoituksia.

Helppo käyttöönotto

Fixu Protection Service on otettavissa helposti käyttöön yksinkertaisen etäasennuksen ansiosta yksittäiseen laitteeseen tai työryhmään. Nykyiset suojaukset yleensä löydetään ja ne otetaan pois käytöstä automaattisesti asennuksen yhteydessä.

Yksityiskohtaiset raportit

Luo tietoturvan tilaa ja turvallisuusuhkia käsittelevän raportin - toimitetaan Fixu-palvelusopimuksen mukaisesti asiakkaalle.

Laitekohtainen tilaraportti

Kertoo nykyiset suojausasetukset. Tästä on erinomaista hyötyä, kun raporttia verrataan turvallisuusuhkaraporttiin.

Laitekohtainen turvallisuusuhkaraportin avulla

Voidaan tarkistaa uhkahavainnot ja ongelmat, niiden vaatineet toiminnot, seurata historiaa ja volyymejä koko valvonnan ajalta.

Keskitetysti hallittava karanteeni

Voidaan tarkistaa kaikki epäilyttävät tiedostot, jotka on eristetty ja määrittää niiden käsittelyyn toimintatavat etänä.

Ominaisuudet:

 • Anti-virus ja anti-spyware
 • Palomuuri
 • Tunkeutumisen eston
 • Ennakoiva havaitseminen
 • On-demand käytösanalyyseja
 • Sääntöihin perustuva ohjelmien käyttäytymisen estäminen
 • Päätelaitteen roskapostisuodatus
 • Haittaohjelmien havainnointi ja poisto
 • Sovellusten hallinta
 • 2007 WildList ennakoiva tunnistus
 • Käyttäytymisanalyysi tunnistus
 • Rootkit-ohjelmien tunnistus

Hinta: 5 € kuukaudessa

Ole yhteydessä myyntimme, kun haluat varmistaa yrityksesi tietoturvan korkean tason.

Takaisin ylös

 

Web by Papilion