Tietoturvapalvelut

Takuuvarma

Onko yrityksellänne varaa ottaa riski yllättävän vahingon ja tietojen tuhoutumisen sattumisella? Takuuvarma on yrityksille suunniteltu automaattinen varmuuskopiointiratkaisu, joka varmentaa yrityksenne tiedot tulipalovarmasti.

Takuuvarma on nykyaikainen ja automaattinen varmuuskopiointiratkaisu, joka on suunniteltu yritysten tarpeita varten. Ratkaisun toimintaperiaate on yksinkertainen: järjestelmä kerää kerran vuorokaudessa kaikki uudet ja muuttuneet tiedot yrityksen tietokoneilta, siirtää ne salattua internet-yhteyttä pitkin konesaleihin, jotka ovat vartioituja, paloturvallisia ja vesitiiviitä. Vain varmentamalla toiseen lokaatioon, liiketoimintanne voi jatkua pahimmistakin tulipaloista, vesivahingoista, murroista tai muista yllättävistä riskeistä huolimatta. Järjestelmä varmistaa tiedot myös yrityksen kannettavilta tietokoneilta, kunhan käytössä on internet-yhteys. Varmennettavat tiedot salakirjoitetaan asiakkaan määrittelemällä salausavaimella, jolloin tietoihin on pääsy ainoastaan asiakkaalla itsellään.

Automaattinen varmuuskopiointi on kustannustehokas ratkaisu. Perinteisestä varmuuskopioinnista säästetty työaika kattaa Takuuvarma-palvelun kustannukset. Käytännön kokemus on osoittanut, että pelkkä 10 Gt:n paketti riittää monesti jopa 5 tietokoneelle.


Takuuvarma
Levykapasiteettivaraus Hinta / kuukaudessa
10 Gt 25,00 €
20 Gt 50,00 €
50 Gt 95,00 €
100 Gt 150,00 €

Avausmaksu 250,00 €- sis. asennuksen yhdelle koneelle ja opastuksen.
Asennukset lisätietokoneille 20 € / tietokone.

Turvaa liiketoimintasi ja ole yhteydessä myyntiimme.

Takaisin ylös

 

Web by Papilion