Tietoturvapalvelut

Salattu sähköposti

Salattu sähköposti

Soluton tarjoama sähköpostin salauspalvelu pitää huolen, että viestisi päätyvät vain ja ainoastaan oikeaan osoitteeseen. Sähköisen viestinnän yleistyessä jatkuvasti, on tärkeä pitää huoli siitä että arkaluontoinen tieto pysyy turvassa. Tästä johtuen sähköpostin salaus on tärkeää huomioida jo yleistä tietoturvaa miettiessä.

Soluton salattu sähköpostipalvelu on toteutettu F-Secure Messaging Security Gateway –tekniikalla joka on alan tehokkain suoja yritysten sähköpostiympäristöille. Markkinoiden tarkin ratkaisu roskapostin torjuntaan* torjuu myös virukset, estää tietovuotoja ja salaa sähköpostin. F-Secure Messaging Security Gateway poistaa jopa 99,8 % roskapostista.

Luottamuksellisten sähköpostien salaus helposti

F-Secure Messaging Security Gateway sisältää helppokäyttöisen sähköpostien salaustoiminnon, jota voi käyttää millä tahansa sähköpostiohjelmalla. Lisäksi ratkaisu on integroitavissa Microsoft Outlookiin. Salatun sähköpostiviestin voi lähettää kenelle tahansa, eikä salaus edellytä erillistä palvelinta. Ratkaisua käyttävä yritys voi myös avata palvelun, jolla ulkopuoliset (esimerkiksi asiakkaat) voivat lähettää salattua sähköpostia yrityksen henkilöstölle. Sähköpostin lähettäjän ja vastaanottajan ei tarvitse asentaa erillistä ohjelmaa. Salatun sähköpostin lähettäminen ja lukeminen on helppoa. Samalla lannistuvat mahdolliset yritysvakoilijat.

Luottamuksellisen tiedon automaattinen hallinta

F-Secure Messaging Security Gateway sisältää lähtevän liikenteen suojaustoiminnot, jotka poistavat inhimillisen erehdyksen sekä pienentävät merkittävästi tietovuotojen riskiä. Kaikki luottamukselliseksi luokiteltuja tietoja sisältävät sähköpostit joko estetään tai salataan automaattisesti. Järjestelmä tunnistaa oletusarvoisesti yleisimmät luottamukselliset tiedot (kuten luottokorttinumerot ja henkilötunnukset). Se on helppo opettaa tunnistamaan yrityskohtaiset tiedot, joita ei saa lähettää ulkopuolisille.

Salatun sähköpostin ominaisuudet

  • Poistaa jopa 99,8 % roskapostista
  • Ohjelmariippumaton ja helppo sähköpostin salaus
  • Ei vaadi asiakkaalta ohjelmisto- tai laiteinvestointeja
  • Selkeät raportit ja hallintatoiminnot
  • Nopea ottaa käyttöön

Autamme Teitä mielellämme sähköpostin salaukseen ja muihin yrityksen tietoturva-asioihin liittyvissä asioissa.
Olkaa yhteydessä myyntimme, kun Teillä on sopivaa aikaa.

Takaisin ylös

 

Web by Papilion